JasonClr

Jason Simmonds

Mijn naam is Jason Simmonds en ik ben leraar en oprichter van ZenWarriors. Ik heb bij Ron Wiggers de meerjarige geaccrediteerde opleiding gevolgd om QiGong leraar te worden. Dit betekent dat je bij mij QiGong goed leert, zoals het bedoeld is. Elke oefening van QiGong heeft namelijk een doel. Dit ook weten is belangrijk, anders sla je de plank mis en schiet QiGong zijn doel voorbij. Door mijn kennis en ervaring kan ik jou met veel minder moeite, sneller resultaat laten behalen.

Ik weet als geen ander dat ‘je goed voelen’ helemaal niet zo vanzelfsprekend is. Ik heb periodes gehad, dat ik mijn leven als zwaar en moeizaam ervoer. Geestelijk, maar ook lichamelijk. Zo kreeg ik burn-out-klachten na de geboorte van mijn dochtertje. Hoe mooi ook en hoe dol ik op haar ben, de zorgtaken en verantwoordelijkheden werden me teveel in combinatie met mijn werk als zelfstandig ondernemer. Maar juist doordat ik voor mezelf werkte, moest ik wel doorgaan.En dat brak me op.

Mijn huisarts had uitgesloten dat er medische oorzaken waren voor mijn moeheid. Ik ben toen zelf gaan uitvogelen hoe ik weer meer energie kon krijgen. QiGong zorgde voor de ruimte en basis om te herstellen. QiGong zorgde ervoor dat ik me weer goed ging voelen, mentaal, emotioneel en fysiek. Ik heb mijn leven toen ook rigoureus omgegooid. Ik skipte dingen die me energie kostten, veranderde mijn voedingspatroon en nam meer tijd voor mezelf. Zo kon ik blijven ondernemen en ondertussen ook van mijn burn-out herstellen.

Als ik een paar dagen geen QiGong beoefen, merk ik dat de dagen voor mij zwaarder worden. Dat ik moe naar bed ga en moe opsta. Een belangrijk signaal om het snel weer op te pakken. QiGong is voor mij dus een energiemedicijn geworden. En dat gun ik iedereen die daar behoefte aan heeft. Ik krijg er energie en plezier van als ik dit aan anderen mag overbrengen.

Het mooie van QiGong is dat je er geen sportschool of hippe outfit voor nodig hebt. De oorsprong van QiGong vind ik ook heel interessant. Het is gebaseerd op stromingen die bedoeld zijn om de zelfredzaamheid van mensen te bevorderen. Dat spreekt me enorm aan: autonomie en zelfredzaamheid. Het besef dat ik kan doen wat ik wil doen, wanneer ik het wil en met wie ik het wil. Dat geeft me ruimte. Ruimte om te leven.

Alles wat je nodig hebt om gelukkig en gezond te zijn, zit van nature in je. Alleen heb je soms iemand nodig die dit potentieel helpt vrij te maken. Die de motor weer even aanzwengelt. Ik zie het als mijn taak om het mentale, emotionele en spirituele welzijn van anderen te helpen vergroten. Op weg naar een gelukkiger, gezonder en langer leven.

PROBEER NU

Gratis proefles

Wil je ontdekken wat QiGong is en hoe een les bij ZenWarriors verloopt? Je kunt vrijblijvend en zonder enige verplichting kennismaken met QiGong. Volg in je eigen tijd en tempo de gratis proefles bij ZenWarriors.

WWW.ZENWARRIORS.COM

Copyright © 2022 ZenWarriors