Lidwien

Lidwien Simmonds

Hoi, mijn naam is Lidwien Simmonds van Heun.  

Als Yin Yogadocent en massagetherapeut neem ik mensen mee op reis naar hun binnenwereld. Uit het hoofd, naar het voelen. Een reis die ieder moment van de dag anders is. Dat maakt mijn werk zo interessant.  

Een geluksmoment ervaar ik als ik na een yogales in iemands ogen kijk en zie dat de les een rustgevend effect heeft gehad. Of dat er iets gebeurd is in de les wat bijdraagt aan persoonlijke groei.  

Ik geef privéles Yin yogales in mijn praktijk aan huis in Diepenveen. Daarbij maak ik gebruik van aanrakingen zodat je kunt verdiepen en sneller ontspant in de houding.  

Verder geef ik op diverse (buiten) locaties les en binnenkort online via ZenWarriors.  

Neem voor vragen gerust contact met me op via: lidwien@zenwarriors.com

Yin Yoga in het kort:

Yin Yoga is een meditatieve vorm van yoga en geeft fysiek ruimte in je lichaam.  

De houdingen worden op een passieve, maar intensieve manier beoefend mede omdat ze lang worden aangehouden. Ongeveer tussen de 3 en 6 minuten. Hiermee wordt met name het bindweefsel opgerekt en gestimuleerd. Gewrichten worden zo bewegelijker en er ontstaat meer flexibiliteit in het lichaam. In het bindweefsel bevinden zich ook de meridianen, gekoppeld aan organen.  

Het effect van regelmatige Yin Yoga beoefening is een flexibeler, bewegelijker en uiteindelijk sterker fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch lichaam. 

Yin yoga is een tegenhanger van het snelle hedendaagse leven. Als je langere tijd in houdingen blijft kan yin yoga een meditatief en rustgevend effect hebben. Een mooi effect is de innerlijke stilte die het kan brengen. Je kunt deze vorm van yoga beoefenen om balans te vinden naast elke actieve vorm van sport of een dynamische vorm van yoga.  

PROBEER NU

Gratis proefles

Wil je ontdekken wat QiGong is en hoe een les bij ZenWarriors verloopt? Je kunt vrijblijvend en zonder enige verplichting kennismaken met QiGong. Volg in je eigen tijd en tempo de gratis proefles bij ZenWarriors.

WWW.ZENWARRIORS.COM

Copyright © 2022 ZenWarriors